24 

Lider av paranoia, ett deprimerade och öppet blogginlägg!

Denna bild är från typ förra sommaren och den vill jag tillbaka till….mår mycket bättre när jag har en taightare kropp…ju mer kontroll jag har över min kropp, desto mer kontroll har jag över mitt sinne. Ju mer kontroll jag har över mig själv desto mindre kontroll har andra över mig så jag kommer bli ganska besatt av mig själv nu och försöka bli ”ren”, försöka igen och inte spåra ur med mina impulser för de leder mig bara vilse, jag mår bra i början men sen mår jag dåligt så jag har bara en enda utväg och det är att bli ren i kropp och sinne…..nästan så jag vill bli nunna…eller ännu hellre…..buddhistnunna. För varje snedsteg jag tar desto mer isolerad och ren vill jag bli, Jag klarar tydligen inte att handskas med denna värld, tycker världen är ganska ond och det känns som jag slits i 1000 bitar när jag är i denna världen så jag vill helst bara försvinna eller försöka kunna hantera denna värld genom att förändra mig själv till mitt rätta själsliga jag. Ler sällan på bilder, vad ska man vara glad över när världen ser ut som den gör?

kåtmmm

För övrigt lider jag av jobbiga humörsvängningar, blir extremt arg ibland. Pendlar mycket i olika känslolägen, är as glad en dag och sen helt död nästa dagen och sen kan jag skifta flera gånger om dagen från asglad till paranoid och arg så jag får verkligen meditera mera för nu börjar det nästan bli jobbigt för mig så jag bör nog uppsöka psykiatrisk hjälp snart. Har svårare och svårare för att bli glad numera för min paranoia gör ju att jag tror att människor är ute efter mig så det är svårt att vara glad då. Min paranoia gör det svårt för mig att umgås med människor så det är bättre att jag sysselsätter mig med sånt jag mår bra av som gymmet och inspirerande kurser nu ett tag framöver fast det går inte ut över mitt jobb, är bara extra försiktig :) Dock mår jag ju väldigt bra för övrigt, är väldigt aktiv och håller igång. Jag känner mig mycket mer aktiv än andra människor, tycker typ alla människor jag ser utomhus är så jäkla tröga och långsamma.

Skulle i och för sig vara konstigt om jag inte var paranoid, man har ju träffat på en del falska människor och de har ju gjort att jag fått en förvriden syn på människan som art och att deras motiv är onda. Så egentligen är det ju inget konstigt att jag är sån, det är mina humörsvängningar som är lite jobbiga ibland bara men det är mest jag själv som märker av dem så det är bara jobbigt för mig själv och ingen annan eftersom jag inte har någon nära relation just nu :)

Ibland känns det som om jag ser igenom illusionerna, jag blir bara mer mer kännande, jag får fler ut ur kroppen upplevelser och jag ser mycket lidande så varför ska jag vara glad? Blir dock glad om jag ser äkta lycka och äkta glädje men det ser man tyvärr inte så mycket i denna värld….Nu vet jag ju att man ser världen så som man känner sig så betyder det då att jag känner mig glädjelös och kärleksfattig? Jag är ändå glad över mitt perspektiv för det gör så att min själ växer och materialistiska ting blir mindre och mindre viktigt för mig. Jag vill egentligen tömma mitt liv, inte fylla det med en massa saker…….

Att vara djup och ha många tankar och känslor är inte alltid lycka men jag ser hellre sanningen och igenom alla illusioner än glad och dum….

Se min film på sanna.sinfulsister där jag rider av en dildo på en slavs mun…

dildoslav

Dagens video där jag pullar min kåta fitta i badkaret….

pullbadkar

 

Jan 24 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer