23 

Natten…

Har svårt att somna inatt. Sov ut idag men var typ dåsig hela dagen. Blev pigg mitt i natten av en meditationsövning i astralprojektion på en timma som jag gjorde. Tog en dag för mig själv idag eftersom jag var tvungen att ta en time-out från allt som jag behöver göra ibland så att inte mitt humör påverkas för mycket. Har lätt för att bli arg och få frustrationer nämligen så då är det bättre att ta en dag för mig själv så jag inte blir helt crazy 😀 Är sugen på nya saker så har sökt ett jobb på tarotlinje, ska förbereda test 1 för skådespelarutbildning som jag ska göra för att utmana mig själv. Är ju så himla blyg privat sett att jag inte orkar vara det längre så då söker jag efter saker där jag kan utveckla mig själv, har även anmält mig till en popkörkurs i vår och jag går min häxutbildning. Har många olika saker jag gör så när sommaren kommer är jag väl helt utbränd men det är en skön känsla tycker jag att ha ibland. Gillar att hålla på med många aktiviteter eftersom jag är så asocial och inte är så intresserad av socialt umgänge så då kan jag ju i alla fall träffa folk under mina aktiviteter. Så om ni vill boka nåt behövs extra mycket framförhållning nu i vår…..jag är gränslös när det gäller det mesta 😀

Jag har alltid varit en sån som påbörjar nya grejer, går kurser och allt möjligt och får nya intressen. Jag är en väldigt föränderlig person, hatar att ha tråkigt fast brukar ju inte ha tråkigt för jag håller alltid igång.

Ska testa en sjuk grej och det är att ha på camen på sanna.sinfulsister.com när jag gör vardagsgrejer. Idag hade jag på den när jag såg film, gick på toa och när jag mediterade, haha…..blir lite som big brother 24/7 då är jag ju aldrig ensam heller och får alltid uppmärksamhet och bekräftelse, perfekt!!!

lonelyforever

business

Jan 23 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer