21 

Mår orealistiskt bra!

Sitter på ett tåg nu och lyssnar på musik. Känns väldigt bra och skönt i både kropp och sinne, nästan så jag tror att det är nåt fel för att det känns för bra. Ja något mellanting brukar jag inte ha. Är nog på väg ut ur min tomhets och ensamhet period. Har inte orkat med människor som varit för på, ja sån brukar jag ju vara. Brukar göra abrupta avslut på alla möjliga relationer, det är den jag är.

Jag ska heala mig själv på nåt sätt. Jag måste vara stark och trygg i mig själv, det är det jag håller på att bygga upp och för att kunna bli stark måste man bli svag först och sedan bli stark.

Jag har gått in i mig själv ganska mycket nu ett tag och det är tack vare min spirituella utbildning jag går. Jag är så tacksam över att jag äntligen har lyssnat på själens desperata rop på hjälp.

Mitt förflutna har gång på gång repeterat det beteendemönster jag behöver jobba på. Nu är tiden inne för att läka alla mina sår! Meningen med mitt liv nu är att heala hela mig själv och bli fri från mitt sår så jag kan motivera och inspirera andra till att göra nödvändiga förändringar i deras liv så de kan bli fria och kärleksfulla individer. Jag har precis klivit in i min själ nu genom kraftfulla meditationer imorse! Utmaningen är att låta min själ verka i kroppen och på jorden till 100 %.

Min ensamhet och tomhet är en gåva och inte ett straff. Tack vare ensamheten kan jag förändra mig själv och bli fri från mina tanke och beteendemönster, jag skulle omöjligt kunna göra det om jag inte vore ensam.

Vilken känsla jag har i kroppen nu! Känner mig smått manisk för en sån här bra känsla har jag inte haft på länge! Vill skriva, dansa och träffa folk fast bara ibland för min ensamhet är viktig för att jag ska kunna göra det nödvändiga själsliga arbetet jag ska göra nu på jorden.

Igår trodde jag att det var nåt fel för att jag mådde så bra men så är det ju inte, jag mår ju asbra idag också! Fortsatte på detta inlägget från igår. Känner sån stor inspiration! I mars kommer jag göra första provet för skådespelarutbildningen. Kommer även vara frontfigur för en houselåt med en annan DJ än den första låten jag sjöng in (sex is good) så det blir spännande! Har mycket på gång! Som vanligt undrar jag hur tiden ska räcka till men jag ska inte oroa mig, jag gör det som jag har inspiration för utan att tvinga mig in i nåt!

 

Jan 21 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer