31 

Gott nytt år! Nyårsfilm-Analt!

I dagens nyårsfilm har jag snyggt smink och sexig silvrig dress. Jag porrar mig med en silvrig och elegant buttplugg i röven och sen knullar jag en stor svart dildo i min röv! Se filmen på sanna.sinfulsister.com
buttplugg6

Kommer nog dröja ett bra tag innan jag slutar med all porr helt, jag tycker att jag har så snyggt utseende när jag är sminkad och solbränd så varför inte ta vara på mitt utseende om jag ändå har begåvats med så bra grundförutsättningar? Kommer givetvis fortsätta att skriva på min bok, fortsätta utveckla mitt inre, gå min häxkurs och även börja en kurs i sång till våren så jag lär känna lite nya människor. Har lite svårt att kontakta nya folk och vill ju ha mer kontakt med människor som ser mig som den person jag är och inte som ett sexobjekt så rent privat behöver jag söka mig mer till ställen som inte har med sex att göra :)

Massageutbildning får det nog bli till höst för jag behöver fokusera på min bok först och främst. Jag vill försöka med att inte ha för många bollar i luften, bättre om jag fokuserar på en eller ett par saker så det blir gjort ordentligt!

Min nyårsdräkt :)

Nyår

Dec 31 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer