30 

Full fart framåt igen!

Ny lite mer kinky film på min filmsida sanna.sinfulsister.com Jag knullar en dildo analt och sen blir jag så himla kåt att jag kör in en dildo i min fitta också!dubbeldildo

Har tagit paus i skrivandet för jag har haft att göra med filmen och annat men nu kör jag full fart framåt igen med filmer och live på sanna.sinfulsister.com När du klickar på den sidan kan man se mig automatiskt när jag är online på liveshow där för då är min kamera högst upp och nedanför är alla mina filmer som jag gjort.

På lördag nästa vecka åker jag på semester och dagen innan kommer jag vara på spa med en tjejkompis på Sankt Jörgen spat i Göteborg 😉 Jag ska även fixa svarta naglar nästa vecka och gå på shamansk healing. Måste köpa en resväska också fast annars går ju en sportbag bra om jag inte hinner köpa en resväska.

När jag är på semester kommer jag självklart lägga upp filmer och gå live lite varje dag men först och främst kommer jag njuta av solen, ledigheten, deras spa och gym, yoga, vin och god mat för mig själv :)

Är tillgänglig igen för träffar och sånt i mitten på januari…. maila till sanna_rough666@hotmail.com med din bokning :)

 

Dec 30 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer