26 

Intensiva dagar framöver nu….

Ny analshow med dildo på min sida sanna.sinfulsister.com

analshow

Filmen blev väldigt porrig och det syns att jag har mer energi i filmen än vanligt för jag har gått och varit arg hela dagen men självklart har jag inte tagit ut det på någon! Blev ett bra och skönt tvåtimmars pass på gymmet, kunde knappt sluta träna! Får en sån jäkla stor adrenalinkick av att träna! Har även onanerat en del idag för jag har varit så jävla kåt, är ganska frustrerad när det kommer till privat sex men den som väntar på nåt gott typ…. 😀

Jag går gärna in i mina känslor och känner dem, det är ju inte hälsosamt att undantrycka känslor eller tränga bort obehagliga tankar. Det är ok att vara negativ ibland, vem går runt och är glad hela tiden? Då måste det ju vara nåt fel på den personen 😛

Är upptagen ganska mycket nu i några dagar och det vet ju alla varför, jo dokumentärfilmen som ska göras om mig….så jag gör en sak i taget och försöker vara mindful så gott det går! När det är mycket som händer runt omkring en är det verkligen viktigt att bara göra en sak i taget, det blir mest effektivt då och man mår mycket bättre. När man gör en sak i taget befinner man sig mer i nuet och ens fokus är riktat på där man är och på det man gör, enkelt recept för lycka och lugn egentligen men svårare för många att uppnå i praktiken!

Myskläder 😉

mybodyisjustanilussion

Gothbruden 😉

Iamhere

mystic

Dagens smink 😉

sexypåtoa

bitchwitch

Dec 26 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer