26 

PMS for the win!

Normalt sett är jag ju en känslomänniska, eller ja jag är bra både på att stänga inne dem eller låta dem få explodera. Har PMS nu och det får jag en vecka innan mens typ och den försvinner när mensen kommer. Vid PMS  blir känslorna ännu mer överdrivna! Min mage blir svullen så att jag tror jag har gått upp massa i vikt eller är gravid, mina bröst blir större och ömma, hela min kropp svullnar upp, även min röv. Mitt humör ska vi då inte tala om…………sen igår har jag varit rasande arg, därav mitt extrema blogginlägg igår så jag fick ta bort lite av det för en del klagade på det….Grejen är att jag lätt brusar upp och då ska jag egentligen inte vara nära människor för då kan jag skälla ut dem, därav mitt blogginlägg om dominans igår men vill ändå lägga mer fokus på dominans nu när jag blir en mer kraftfull kvinna/häxa. Det krävs ju nåt utifrån för att jag ska brusa upp men allmänt sett blir jag mer nedstämd, ångestfylld och ledsen när jag har PMS, kan även få gråtattacker och väldigt negativa tankar.

Jag som faktiskt arbetar på mitt mående, humör och tänkande försöker så gott det går att jobba med detta men det är svårt när det är hormonerna som spökar. Det bästa för mig vid PMS är att ta det lugnt, vila mycket, inte stressa och undvika sociala umgängen. Tur man känner sig själv efter alla dessa år med PMS! Det är samma sak varje månad och varje gång känner jag hur jag förvandlas till en hatisk bitch (som jag är nu) eller till en deprimerad, gråtande ångestfylld tjej…Det är bara  att vänta, snart kommer nog mensen!

Toparty

Dec 26 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer