24 

Julklappar!

Julig video med stripp och dildoshow för er!
Jul

Denna video är en gratis julklapp till er, lite uppvisning av kroppen med gratis bröst och röv 😉 Se den på sanna.sinfulsister.com

Julklapp

Har varit och gymmat idag och städat, är inte klar med städningen än för jag städar extra noga inför dokumentärfilmen som ska spelas in hos mig nästa vecka. Har inte firat jul idag för jag tycker inte det är något speciellt med sådana högtider längre. Vill hellre göra annat, mer meningsfulla saker som att jobba, städa och träna än att fira jul och ha tråkigt med familjen 😛

Var rätt död idag förut, trött och nere. I och med att jag är svullen och väntar på min mens så vet jag att det är min PMS som spökar….kan bli nedstämd då. Tycker även jag är tjock och ful nu så det måste ha att göra med min PMS. Började med M2 idag igen för jag ser ju så blek ut! Vill även vara brun inför filmningen och brun inför min semesterresa!

Saknar att vara kär men jag vet ju att jag är kärleksmissbrukare, vill vara kär hela tiden men nu när jag arbetar med mig själv kommer jag se till att inte bli kär så lätt för jag mår alltid så dåligt se efter ett tag när kärkänslan går över, då vill jag typ hitta en ny att bli kär i. Inget hälsosamt beteende direkt. Förr gick jag från förhållande till förhållande och jag kunde knappt vara singel. Nu har jag inte haft någon allvarlig relation på snart 2 år så det är rekord för mig, de jag träffat för kortare perioder har det aldrig blivit något seriöst med.

Jag vill känna mig mer dominant över män och jag vill locka fler ug-män till mig för dominanssessioner. Jag bestämmer, du lyder order men du får berätta om var dina gränser går. Ta gärna med egna leksaker till sessionen. Det jag älskar mest med dominans är att plåga män så de får ont så att bara stå och piska är något jag föredrar för den som gillar smärta. Jag sparkar gärna på den undergivnas kuk och pung så han trillar ihop. Örfilar ger jag gärna eller till den mest undergivna: Knytslag i ansiktet. Förnedring gör jag genom att spotta över ditt ansikte, pissa över din kropp, ditt ansikte eller i din mun och kalla dig för fet, ful, äcklig och värdelös. Jag är gärna hur elak som helst mot dig! Älskar att vara elak mot män hehe, det förtjänar dom…..speciellt mot det dom gjort mot mig (tidigare ex och random snubbar), då kan jag lika gärna straffa alla män :) Strapon gör jag och töjer ditt rövhål. Jag är bra på att knulla killar men få tål det jag skulle kunna ge….

Maila din bokning till sanna_rough666@hotmail.com

Naturlig sminkning…

naturligmm

Mycket smink som jag älskar!!!!

snyggt

 

Dec 24 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer