24 

Känner mig tjock!

Ja vad ska man säga….räcker med ett par veckors urspårning, festande typ varje helg och inte lika mycket träning som förut så dör formen. Känner mig för mjuk i kroppen och att musklerna ersatts till fett….Ska inte festa nu på ett tag. Är ju väldigt mån om mitt utseende, eller rättare sagt, jag är utseendefixerad så jag kan må väldigt dåligt om jag har för dålig hy, inte har muskler, har för mycket fett, inte har smink. Måste känna mig snygg på utsidan för att må bra. Samtidigt vill jag typ inte köra dubbla pass flera gånger i veckan för då drar min träningsmani igång och jag blir trött och har knappt tid med nåt annat än träning…..Kommer i alla fall öka träningspassen men inte för extremt. Kan ju aldrig hålla mig på en lagom nivå…..vågar knappt köpa mat nu. Så skulle jag ha orgasmförbud också men jag klarade bara en dag, helt sjukt…..haha!

Det bästa nu är bara att min röv är större såå njut medan ni kan…..

Se dagens porriga dildofilm på sanna.sinfulsister.com

najsass

 

Dec 24 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer