23 

Julaftonsmys imorgon!

Imorgon är det julafton och då blir det julmys med heta videos och nån gratis teaser 😉 Kommer julstäda i helgen för nästa vecka ska det filmas lite hemma hos mig till min dokumentärfilm!

Inatt hade jag svårt att somna..fick då mycket ut ur kroppen upplevelser, jag gick in och ut från kroppen hela tiden. Det negativa är att jag blir rädd ibland och då kommer jag snabbt tillbaka till kroppen. Fick dock kontakt med en ljusvarelse men kom tillbaka in till kroppen strax efter det. Känner mig nog tryggare om jag har mina ljusvarelser och guider med mig om jag ska resa längre med astralkroppen så ska testa det. De meditationer jag lyssnar på Youtube för att underlätta ut ur kroppen upplevelser hjälper verkligen nu när jag lyssnar på det varje natt. Hoppas jag lyckas resa iväg nåt denna natt….

Det finns så mycket mer än den fysiska världen och som det blotta ögat inte kan se…känns som jag börjar hitta hem igen….och hitta min inre styrka genom det spirituella….Min kraft bara växer….

Dec 23 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer