28 

Lagstiftning om samtycke vid sex

9

Älskar mitt arbete för det är så självklart vad som gäller och vad som inte gäller. När det kommer till privatlivet är det inte lika självklart och jag blir ofta förvirrad. Jag hatar män av många anledningar men främst för att många av mina gamla killbekanta har våldtagit mig flera gånger. Jag har sagt nej men de har ändå haft sex med mig och sen har jag blivit paralyserad och inte kunnat göra motstånd precis som denna artikel handlar om: http://www.svt.se/nyheter/inrikes/studie-visar-de-flesta-valdtaktsoffer-stanger-av

Jag får vara jätte selektiv med de män jag träffar privat, det finns alltid en risk för att bli våldtagen. Orkar inte bli kallad blyg för att jag inte vill ha sex gratis, jag tar ju betalt men det är ju samtidigt kul att ha killkompisar men tyvärr är ju många män våldtäcksmän så det blir svårt för mig att kunna lita på män och ha killkompisar, funka typ bara om de är gay i så fall och då är de ju mer feminina av sig och inte så macho 😀

Jag har aldrig erkänt att jag faktiskt blivit våldtagen flera gånger förrän nu och detta har alltså bara hänt i privatlivet och inte i yrkeslivet! Vill bara uppmärksamma alla om detta och jag är glad över att de kommer diskutera en lagstiftning angående detta.

Okt 28 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer