22 

Min Facebook

5

Nu är mitt Facebook-konto helt borta. Det är verkligen inte mitt fel, jag har många haters helt enkelt. Jag säger ju vad jag tycker och älskar att provocera och det får ju sina följder. Jag tänker på vad jag lägger upp men vanliga bilder blir alltid anmälda. Är så sjukt trött på denna trångsynta värld och på trångsynta människor men jag kommer fortsätta med det jag gör, ingen kan stoppa mig. Vet att det är fel på personer som anmäler och inte fel på mig, har de inget bättre för sig än att sitta och hata, anmäla massa bilder på snygga tjejer, skaffa er ett liv!

Är just nu i Stockholm och tar det lugnt, skönt att ha ledigt och kunna släppa på all stress och alla spänningar. Tycker att många tjatar och har även vänner som tjatar så vill bara dra mig undan och bara vara med min älskade och vara för mig själv. Folk tror att man har hur mycket tid som helst men jag har alltid en massa saker att göra, svårt att få tillräckligt med sömn och sen blir jag helt utmattad och folk bara drar i mig så det orkar jag inte med.

Folk verkar inte förstå att man får många sms och att man inte orkar svara på en gång, jag svarar när jag vill, om man inte kan acceptera det så har man ingen empati över andra människor och man bryr sig bara om sig själv. Ingen vet ju hur jag fungerar, allt är inte bara sex och kul i mitt liv. Jag måste ta hand om mig själv då jag har lätt för att bli utmattad och har tendens att få depressioner. Vill gärna vara glad liksom så snälla acceptera mig och hur jag fungerar, vill inte vara sängliggande och inte orka göra någonting.

Tack på förhand!

 

Okt 22 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer