19 

Låg och trött….

4

sexymuscles

Detta vädret alltså….man blir ju som vädret, låg och trött så gör bara det nödvändigaste nu.  Vet att min kropp behöver mer sömn men det är svårt när man har insomnia ibland och man är rastlös. Imorgon börjar en minfulnesskurs jag anmält mig till, skulle egentligen ha gått i våras men hoppade den då pga. min ögonplastik, såg hemsk ut efter den 😛 Men ser jätte  mycket fram emot Stockholm på fredag där jag kommer vara några dagar med min kille, känner mig helt sexuellt utsvulten så det blir perfekt, mina hål har längtat! Blir även technoklubb också när jag ändå är där 😀

Ny dildofilm att se på min filmsida sanna.sinfulsister.com

wow

Fick sperma över mig idag, det gillar jag, kladdigt värre med en massa saliv också 😉 deepthroat deluxe!

sperma

rövenmmmm

musclemaniac

sexyfejs

 

 

 

Okt 19 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer