29 

Kontakt med andevärlden

2

Har inte bloggat på ett tag, min dator har varit galet seg. Visst har kunnat köra camshower och skype fungerar som den ska men när jag ska svara mail så fuckar den up, nu har det börjat lösa sig igen.

Tränar på som fan (som vanligt), har anlitat en kostrådgivare som ska hjälpa mig med kosten så jag går ner i vikt, har ju gått upp lite….så nu väntar jag på att få ett kostprogram utifrån mina behov och mina mål.

Känner mig lite små deppad ibland så här om dagen var jag på ett ställe och tog emot Reikihealing. Var skönt att känna en annan människas beröring på det speciella sättet och få ta del av positiva energier. Hon berättade även att min manliga guide var med mig och honom kände jag faktiskt. När jag sitter och skriver detta känner jag att någon är med mig. Känner mig ofta ensam och brukar hålla alla känslor för mig själv så det känns skönt att man kan öppna upp sig för den spirituella världen, de dömer en inte om man skulle vara för känslosam eller tokig så som levande varelser gör.

Alltså jag vet inte vad jag ska göra i framtiden, blir helt crazy när jag tänker på det och undrar om jag ska vara en hora resten av mitt liv, skulle vilja gifta mig rik :P. Jag gillar att bara gymma och ta hand om mitt utseende och gå på skönhetsbehandlingar, det är liksom mitt liv, jag vill bli en hemmafru i framtiden för jag kommer alltid se ung ut och alltid vilja knulla :).

Vädret är ju helt jävla kasst! Skulle boka spraytan i helgen men sen sg jag att stället jag går till har semesterstängt så det blir sola solarium i helgen på nåt drop in ställe där jag bor vid.

Orkar inte skriva mer men visar lite bilder istället!

Nyttig lunch med kyckling, kesellasås och stekt paprika (dietmat)

2015-07-28 13.35.32

 

Middag : Omelett gjord på ägg, äggvita, lite mjölk, tonfisk, broccoli och tomat :).

2015-07-28 18.14.35

 

Bröstbild

2015-07-20 09.50.53

 

Innan morgoncardio, är fan beroende av morgoncardio, känner mig inte normalk utan det :P.

2015-07-27 08.55.33

 

I have so much to improve….

2015-07-21 20.01.44

 

I was born as a whore…

 

2015-07-26 20.58.16

 

 

Jul 29 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer