12 

Energier

2

I dagens film knullar jag en stor dildo analt och kör lite analfisting. Se den på sanna.sinfulsister.comfist

Dagens bild :)

finidag

Har inte så mycket mer att skriva om idag annat än att jag är fortsatt glad och har en stor aptit på livet, större än någonsin…..ska gå ur från mig själv och våga möta utmaningarna i livet.

Har en liten läskig grej att dela med mig till er. Har blivit extremt känslig för människors energier, har i och för sig alltid varit det men det har blivit ännu starkare sen typ från ett halvår sen och det bara utvecklas. Min intuition har också blivit skarpare. Får nog gå en medial utvecklingskurs framöver så jag kan använda det bara….får nog sätta mig ner med min tarotlek nån dag framöver….

Okt 12 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer