18 

Vad händer till helgen?

3

Har precis svarat på Facebook-mail i mer än tre timmar,  raderat en hel del mail där också. Alla är bortresta så jag kan inte umgås med någon. Jag har vilodag från gymmet eftersom jag känner mig krasslig och tjock i halsen så det får bli camshower, administrativt arbete med mail och blogg samt hushållsarbete idag.

Väntar på att en massa porrfilmer jag gjort med de nya brösten ska komma ut, hoppas det blir snart så jag får mer uppmärksamhet ;).

Är så himla träningsberoende och arbetsnarkoman att jag inte vet vad som finns mer i livet, undrar ibland :P. Hatar vilodagar eftersom jag inte kan träna men passar på att göra sånt jag inte har tid med annars då.

Formen hittills….tar fan en månad att få kroppen ur form men ett halvår att komma i form :/. Det bästa med att inte träffa folk och festa är att man kan fokusera mer på formen ;).

2015-07-17 16.28.14

Jul 18 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer