31 

Försöker komma över honom…mitt hjärta gråter…

5

Mitt hjärta är skadat. Försöker komma över han jag trodde att jag hade nåt slags förhållande med men han hade tydligen svårt att få känslor, trivdes ju så bra med han och jag brukar inte trivas så bra med de flesta så det kommer nog ta lite tid att komma över honom tyvärr. Detta gör också att jag kommer vara ännu mer försiktig och kräsen framöver. Det är lite jobbigt när känslorna går upp och ner men hellre det än att inte känna några starka känslor alls. Är ju inte intresserad av nån slags KK-relation, vill ha en mer intim och djup relation som ger mig något på alla plan. Den känslomässiga och mentala biten är viktigast för mig, måste kunna connecta till personen.

Imorgon är det dags för gym igen efter en hel återhämtningsvecka pga. fasta så ska börja lugnt och inte låta träningsberoendet ta över, har även ställt om min kost till det bättre som jag hoppas jag kan hålla. Kosten går åt det veganska rawfoodhållet. Man vill ju äta en hälsosam och etisk kost. Om man blir sugen på typ kladdkaka eller nåt så kan man ju göra de vegansk och med rawfood :)

Augusti kommer bli en händelserik månad för mig. Ny flexibel utbildning, vara statist i en film, åka till Köpenhamn för att spela in och mer 😉 Singellivet för mig innebär att vara ensam, att upptäcka saker själv och att bli ännu mer driven inom mina projekt så det är egentligen positivt för mig. Nu när jag känner mig själv igen kanske jag blir redo för att träffa en potentiell likasinnad partner som kan dela mitt spirituella veganliv tillsammans med mig och som accepterar mina jobb. Jag kan nog inte träffa nån som inte äter vegetariskt eller som inte har något intresse för det spirituella, de två  tingen har blivit extremt viktigt för mig.

Laddade upp en dildofilm idag på min filmsida sanna.sinfulsister.com

sinful

Lite bilder jag tog idag och igår 😉

ansiktet

 

shorts

 

boobs

 

boobs2

Jul 31 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer