30 

Dagens film, onani med strumpbyxor..

1

I dagens film onanerar jag på golvet med strumpbyxor och sen åker de av förstås…Filmen kan ses på sanna.sinfulsister.com
strumpbyxor

Har lediga tider för  escort nästa vecka, maila mig på sannarough@hotmail.se med din bokning. Har inte så mycket mer att skriva just idag, bara att jag känner mig bra inombords och att stressen har minskat avsevärt eftersom jag försöker vara mer närvarande i nuet och försöka göra en sak i taget. Ska göra om mina rutiner nästa vecka så de blir mer strukturerade så att jag inte upplever någon stress eller påfrestning för kroppen eller psyket. Ska fortsätta med mitt flow och ha positiva tankar. Positiva energier drar till sig positiva människor så man får börja med sig själv och bygga upp sin egen energi så man vet vem man är och vad man tycker om.

Är verkligen motiverad till att fortsätta bygga upp mig själv och hålla på med mina projekt, det är ganska beroendeframkallande men det ger en äkta lyckokänsla och att jag känner mer syfte med mitt liv. Vill  ge något tillbaka till världen, det är därför jag är här.

Jul 30 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer