29 

Ny energi!

3

Efter fastan så har jag extremt mycket energi till allt! Jag har redan tre olika projekt på gång, en ny flexibel utbildning och lite annat som får vara hemligt ett tag men ni kommer märka det! Älskar att ha flera bollar i luften, fixade tre nya projekt på en vecka 😀 känner mig mer levande när jag är väldigt aktiv och håller igång, det är kul och ger mig chansen att träffa nya människor. När jag är singel är jag ännu mer driven för då har jag liksom mer tid för mig själv. Denna sommaren har jag varit mer själv än med andra för att jag velat balansera mig själv och för att kunna komma till insikt med vad jag vill göra med mitt liv, jag har sökt, mediterat och bara låtit saker komma till mig och så har det kommit.

Någonting med mig är på G och det är bra, vill inte förlora mig själv igen! Varje gång jag inleder en ny relation lyckas jag tyvärr slarva bort mig själv men nu är jag här för att stanna! Mitt vego och spirituella liv är väldigt viktigt för mig! Nu finns det ingen återvändo till gamla mönster eller till negativa energier. Jag välkomnar allt det positiva till mitt liv, det är ju trots allt jag som är Gudinnan över mitt liv.

Är så jävla snygg i bikini eller vad tycker ni? 😉
body

 

Senaste onanifilmen på min filmsida sanna.sinfulsister.com

pull

 

Gjorde även en extremt sexig oljevideo igår också…

oljaye

Jul 29 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer