27 

Sug och sprutvideo…

2

Har laddat upp dagens video på sanna.sinfulsister.com det är en sug och sprutvideo.
sprut

 

Idag är det dag 3 på min juicefasta och det är sista dagen och sedan har jag två upptrappningsdagar då jag försiktigt kan börja införa lätt kost igen. Var riktigt seg igår  kväll men idag känns det som om det stora lyftet har kommit i huvudet, jag har även mediterat en hel del och jag känner starka spirituella känslor. Tack vare den speciella energin och att jag känner sån lycka i huvudet kommer  jag ju hålla mig mestadels  till en slags rawfood-diet, vill inte förlora den här sköna känslan och kontakten med mitt inre. Alltså jag känner mig så lätt i huvudet. Förut var det tyngre och massa negativitet som plågade tankarna ibland. Har fått en del insikter nu dessa dagar tack vare fastan och meditationen bland annat att tung mat också gör en tung i sinnet. Kroppen känns också väldigt lätt, har varit noga med att träna yoga nu i några dagar och redan på tredje dagen känns kroppen lättare och mer flexibel tack vare yogan. Annars tränar jag yoga bara då och då men då får  jag inte riktigt ut samma effekt som när jag gör det nästan varje dag eller varje dag.

Jul 27 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer