26 

Sugvideo…

I dagens video på sanna.sinfulsister.com suger jag en kuk och leker när jag är inoljad. oljesug

Idag är det andra dagen på fastan och jag känner mig mycket klarare i huvudet,, det är som om jag upplever världen på ett annat plan, ser nyanser lättare och känner mer samtidigt som vänster hjärnhalva blir trög, det därmed logiskt tänkande som jag knappt har i vanliga fall så min högra hjärnhalva dominerar över den vänstra ännu mer nu. Efter tre dagars fasta är det två dagar nedtrappning som gäller med råkost och lättare måltider. Känns ju helt fel för min kropp att äta processerad och behandlad mat. Känner det direkt när jag inte ätit sånt på ett tag att det smakar äckligt i munnen, att det gjorts snabbt , värmts upp och att energin är dålig och låg.

Har inte orkat gymma nu när jag fastar, fokuserar på fastandet och att vila kroppen, den vill renas och jag blir ju lättare i sinnet då och blir mer mottaglig för  spirituella upplevelser….

 

Jul 26 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer