25 

Köpenhamn/christiania nån som vill dra framöver??????

Kommer besöka Köpenhamn framöver och tänkte kombinera nytta med nöje. Nån rolig person som vill haka på? Tänkte jag ser vilka som är intresserade så väljer jag ut den jag gillar mest :) personlighet, intressen, utseende och kropp är viktigt, gärna en bra helhet! Det funkar inte om du är as snygg men en idiot, i och för sig svårt att veta om jag besöker Christiania med nån jag aldrig träffat tidigare men ja om man är snygg och har en snygg kropp har jag nåt snyggt att kolla på och då blir jag nog jävligt kåt. Om man är jävligt ful däremot så går det inte, då kommer jag kolla på massa andra tjejer och killar och bokstavligen skita i dig haha…. Om du är jävligt intelligent,smart och andlig kommer jag förmodligen bli kär i dig och då spelar utseendet mindre roll. Så antingen en jävligt snygg person eller en jävligt djup och spirituell person vill jag åka med och som jag kan bli kär i och ha förhållande med *drömmer mig bort*. Maila mig på sannarough@hotmail.se

Jul 25 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer