05 

Träna som en porrstjärna!

5

Känns skönt att vara hemma igen från Danmark även om jag älskar att resa ut och jobba. Nu är det jobba och träna som gäller till och med torsdag och sedan tar jag helt ledigt fredag och lördag eftersom jag ska på spaweekend då tillsammans med min älskade. Undrar när jag ska ha chansen att ta ett dopp ute, hinner aldrig bada eller visa mig i bikini eftersom jag bara jobbar och tränar, hinner inte med så mycket mer sedan :).

Känns ganska osäkert om jag kommer ställa upp i någon tävling i slutet på november då det känns som om mina bröst är i vägen. Jag kommer dock helt sadla om till bikinifitness istället för bodyfitness då jag mest bara kan köra ben och röv + gillar att posera i bikini. Jag kommer även köra mycket cardio och spinning nu framöver, yoga och sånt för att få en mer slimmad kropp och få bort fettet. Gillar inte när jag ser tjock ut och därför måste jag köra högintensiva pass för att bränna mest kalorier, struntar i musklerna för tillfället.

2015-07-03 12.00.54

Så vad för träning gör man som porrstjärna? Det är viktigt att ha uthållighet, ha starka ben, en sexig röv, en bra core och slimmade armar. Med andra ord: Det är inte korta pass som gäller utan mer långa cardiopass där man tränar uthållighet, tappar fett och kalorier, får fram magrutorna (vilket kräver att man kör magpass och äter högproteinkost och lite kolhydrater). Mycket röv måsteman köra och sumosquats och vanliga squats. Ja det är typ så det ser ut….benen är viktigast och uthållighet! Dags att börja träna mer som en pornstar! Träna som jag!

 

Jul 05 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer