24 

Ridfilm…

1

I dagens uppladdade film kan ni se mig rida av en kuk, gå in på sanna.sinfulsister.com
ridfilm

Har varit deprimerad nu i några dagar och kommit fram till att det är nog pms, kanske den mer jobbiga formen av pms, PMDS kallas det för när man ser allt negativt och får gråtattacker så först kom det som en explosion och jag fattade inget först och sedan kom jag på att ja det är ju typ en vecka kvar tills jag får mens och jag blir alltid labil innan dess, jag är i och för sig en känslomänniska och påverkas av saker och ting (på både gott och ont). Har inte velat vara ensam dessa dagar, har nog inte upplevt det så starkt. Hela jag förändrades, kan även vara en kombination av saker också men nu ikväll och nästa vecka kommer jag jobba väldigt mycket på min själv, mina tankar och mina känslor. Det är ju trots allt bara jag som kan förändra mina tankar och på så sätt förändra hur jag känner.

Så nu är det dags för en intensiv förändring, jag tror man kan ändras snabbt, på bara ett ögonblick om man kommer på själva grejen med alltet. Tror det är en myt att man måste arbeta på sig själv i typ 20 år, varför gå omvägar när man kan gå genvägar? Genväg direkt in till själva källan eller problematiken och attackera den, förgöra den och transformera om den och på så sätt transformera om hela sitt liv och sitt tankesätt. Mitt känsloliv är så enormt att det blir så mycket ibland och jag måste omvandla känslorna till något. När jag är arg är det lättast att gå till gymmet men nu känner jag mig mest ledsen och deppig så då är det mycket meditation och skriva som hjälper istället. Jag brukar inte skriva så mycket men jag gillar att skriva när inspirationen kommer så skriva är väl bra för att jag ska kunna använda mitt känslosamma tillstånd till något. Jag är inte så bra på att måla eller något annat kreativt, eller ja leva ut mig i nån slags drama sitter inte helt fel 😉 Skrivandet är det enda jag känner mig bekväm inför även om allt inte skrivs 100 % korrekt, för mig är det viktigast att förmedla en känsla och förmedla ord som man får fundera lite över.

Nu ska jag snart kolla på en dokumentärfilm på Netflix som heter ”Tony Robbins – I am not your guru”. Kommer säkert bli helt jävla inspirerad av den dokumentären och den är två timmar lång, ska bli underbart att se!

 

Jul 24 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer