23 

Knullfilm och fasta

Dagens film jag laddat upp är lite längre än den första som var mer av en intensiv provsmak av när min fitta knullas av en kuk. I denna videon knullar jag en gurka och sedan blir jag knullad av en kuk i doggystyle.

gurkknull

Nästa vecka känns som en bra vecka att fasta på. Så jag börjar nu i två dagar att förbereda mig inför den. Vill rena min kropp och meditera mera så jag ska testa detta och se om jag känner mig förändrad, kommer även träna lite och jobba samtidigt. Är lite trött på att göra saker utan att riktigt vara engagerad eller närvarande när jag gör  saker. Bättre att fokusera på en sak än att göra 1000 saker samtidigt.

Jag har även tänkt på att vi alla lever i vår egna lilla bubbla, lätt för mig att säga att jag inte tillhör normen osv. när jag själv inte kan betrakta mitt liv utifrån mig själv. Jag lever också i min bubbla fylld av dagliga rutiner, vi alla är på samma sätt skillnaden är bara att man kan vara mer vaken och medveten när man gör saker, eller så kan man bara stanna upp och bara vara, hur ofta gör man det liksom? Får se om mitt vegoliv gör så att musklerna minskar, spelar ingen roll i och för sig, hellre leva ett moraliskt liv än ett utseendefixerat liv.

flexfredag

Jul 23 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer