02 

Vad min älskare säger om mig….

Vill bara skriva till alla att jag inte är så tillgänglig längre, i alla fall inte för kärlek även om jag ibland kan få för mig att jag är polyamoruse. Jag har lekt runt lite, dejtat och haft enstaka korta förhållanden. Jag har fallit tillbaka till en man som verkligen älskar mig och kan ta sig an mig. Jag är inte helt lätt, jag kan vara uppkäftig som fan men samtidigt vilja ha en massa sex och mys. Han beskriver mig som både en katt och tiger eftersom jag kan ryta till om man säger fel saker eller gör fel men jag kan samtidigt vara kelig som en katt och ligga och gosa hela natten. Jag älskar även uppmärksamhet, om jag inte får det söker jag det på annat håll. Jag vet nu vem som är rätt för mig. Jag vet vad som gör mig trygg och lycklig, nu känner jag återigen lugnet inom mig. Svårt att känna lugn när man träffar flera samtidigt och försöker ha flera relationer men nu har jag bestämt mig för en och han accepterar mitt jobb och att jag ibland knullar med andra privat som t.ex. på fetischfester som jag gillar att gå på när han har sin son.

Om någon bestämmer över mig känner jag mig instängd. Om någon tvingar mig att ha sex med bara en person känner jag mig instängd. Jag måste få vara fri och självständig men samtidigt älskad och uppmärksammad.

Jag struntar i om du har världens snyggaste och mest vältränade kropp. Jag struntar i hur mycket du än försöker. Jag söker en ärlig och sann relation där man inte går bakom ryggen på varandra. Jag kräver mycket men kan ge mycket till rätt person. Jag är svår att handskas med, svår att leva med eftersom jag har mina små rutiner och saker som måste vara på mitt sätt. Jag vill ha en som kan dö för mig och gör allt för mig, fixar allt till mig. Det har jag nu och han är inte en gift man :). Han är min sanna kärlek och min själsfrände. Dags att börja om på nytt igen och på riktigt. Han ska bli min man!

Jul 02 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer