29 

Taggad inför helgen!

Är taggad som fan inför helgens ambientkväll….har bara lite klädångest, vet ju inte om man dansar till det eller inte så måste ha nåt mitt i mellan, var och handlade lite kläder idag men ska handla mer imorgon och alkohol. På fredag kommer jag mest sitta på tåget så då ska jag koppla av lite och passa på att läsa. På lördag blir det fest som fan, mitt sällskap vet dock inte om de blir efterfest på Rio Rio, jag vill ju gärna gå men vågar inte gå dit själv 😛 Tycker att rejält festande är lagom att göra en gång i månaden och då festar jag rejält till morgonen typ 😉

Bifogar lite bilder från innan mitt gympass igår som vanligt 😉

röven onsdag

 

form onsdagDagens sexiga video där jag knullar en dildo finns nu ute på min filmsida sanna.sinfulsister.com först poserar jag och flexar musklerna och sen onanerar med en stor dildo 😉

pose

 

Jun 29 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer