27 

Mycket denna vecka…

Får se om man hinner med allt denna veckan. Är trött på att vara sönderstressad och inte vara närvarande i nuet. Har sållat ännu mer bland mina privata relationer, tycker det bara stressar och påverkar mitt fokus på jobb och träning som betyder väldigt mycket för mig. Bekantskaper kommer och går men mina intressen består. Finns inte så mycket utrymme för det sociala i mitt liv. Ser fram emot lördag då jag ska lyssna på otroligt bra ambientband på Skansen i Göteborg, kommer bli en orgasm för öronen 😉 you know 😉 Älskar öronorgasmer och orgasm i livet och att må bra på riktigt 😀

Har en ny video på min sanna.sinfulsister.com som jag gjorde idag, pullar min kåta fitta i den 😉 Bjuder dock på en bild från min analfistfilm som jag gjorde i lördags 😉 kolla in den också på min filmsida sanna.sinfulsister.com 😉

rövfist

 

En formbild har jag också från i lördags :) lördagskroppen

Jun 27 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer