25 

Ny video!

Gjorde en ny hemmavideo för min sida Sanna.sinfulsister.com idag, fistar min röv i den 😉

Har även en del nya porrscener på elvirafriis.dk

Idag har jag tagit en del chillout tid, hann också med en joggingrunda imorse så det var skönt. Nästa vecka blir det fullt med träning igen, fixa naglar, ha efterkontroll på min ögonplastik och gå på ambient fredag på Skansen. Är ännu mer taggad nu på att få min drömkropp, synd bara att jag ofta blir lite yr och darrig. Var helt väck idag när jag skulle handla t.ex. Jobbigt när man svettas otroligt mycket denna årstiden, alltså min svettfunktion kommer igång redan efter att jag rört mig fem minuter, helt sjukt, är det för att jag är så vältränad eller behöver jag köra mer cardio? Kan fortfarande inte somna nu trots att jag chillat hela dagen. Måste vara nåt fel på mig…uppe i varv konstant ju. Dags att läsa lite om bodybuilding nu ❤️

Kul att många tror att jag  skulle utvecklas mindre med vegankost, jag känner tvärtom nu, kommer mer och mer i form. Sen gillar jag lite konstiga metoder för att gå ner i vikt som t.ex inte ha för mycket god mat hemma för då äter man mer. Om man har mat som typ smakar medel så äter man inte för mycket av den heller…

 

 

 

 

 

 

Jun 25 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer