24 

Gymmet är mitt liv :D

armar

 

Har fått så himla mycket inspiration från min vegan bodybuildingbok, skriver nytt schema nu och har påbörjat det så nu blir det ju ännu roligare att gymma. Arnold och andra stora byggare körde en muskelgrupp 2-3 gånger i veckan, normalt sett kör man 1 muskelgrupp per vecka men om man är väldigt smart så kan man skriva ett sådant schema. Viktigt att man kör sina svaga muskelgrupper fler gånger. Jag har jätte svårt att bygga min röv så den kräver tre pass i veckan, den går ner otroligt mycket när jag går ner i vikt, likaså min mage behöver jag träna varje dag och cardio nästan varje dag för att rutorna ska synas (i kombination med en bra diet) så nu lär väl kroppen chockas med mitt nya schema! Så i början på juli får jag inte slarva med mina två pass varje dag utom helgen. När det gäller överkropp kommer jag prioritera axlar för jag vill inte att mina armar ska ta över (har lätt att bygga biceps).

gymbild

Jun 24 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer