23 

Bilder…

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, skrev så mycket igår så bifogar fler bilder som jag tagit idag. Blir ju rädd för att äta för mycket nu när jag ser att man börjar gå ner lite sakta men säkert….man kan ju äta mycket av kalorisnåla livsmedel. Fastnade helt i min vegan bodybuildingbok, blir så inspirerad. Tydligen ska man återhämta sig bättre med en vegansk kost. Tror det är mest jobbigt i början när man inte är van och sen vänjer man sig. Tur att bönorna och linserna snart börjar ta slut hos mig för de innehåller ju en hel del kolhydrater, istället kommer jag äta mer sojaprotein, bara krydda det så smakar det gott. Grönsaker och bär är också väldigt viktigt i en vegansk kost, särskilt gröna bladgrönsaker som spenat, broccoli och sånt. Min kropp känner sig extremt sugen på grönsaker och gröna drinkar nu, grönsaker och sånt har ju en mycket högre vibration än kött, kött har den lägsta vibrationen.

 

torsdagsform wow

 

smal pose

 

Jun 23 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer