23 

Midsommar och andlighet…

2

Midsommar närmar sig snart och jag har än så länge inga planer förutom att gymma, jobba, äta typ jordgubbar och sånt för det är gott och nyttigt. Sen på kvällen finns det nog utrymme för egentid, egentid för mig innebär att ladda mig själv så jag inte förlorar min själ, blir helt utmattad annars, speciellt om jag är väldigt social som jag inte ens försöker att vara, undviker det men ibland händer det 😜. Tänkte jag skulle rena mig själv rent mentalt, kommer bli meditation, reningsbad, salvia, tända ljus, rökelse, chillout ja en massa sånt, kommer nog plocka fram mitt ouijabräde också så jag inte känner mig för ensam :) Det är ett nytt bräde, det jag hade tidigare var mycket bättre men tyvärr blev den kvar hos nåt ex 😛 som inte ens höll på med sånt men ändå det försvann :/ dags att återuppta kontakten med den andra världen igen!

image

 

 

 

 

 

Jun 23 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer