30 

Rensning pågår!

Jag blir bara gladare och gladare och mer stressfri. Tänkte jag skulle fortsätta på det spåret med att rensa bland privata kontakter. Jag har fått ett större kontaktnät men det negativa är att jag inte hinner med de kontakter jag har så just nu arbetar jag på att rensa i bekantskapskretsen. Till vissa kommer jag säga varför men en del kommer jag bara ta bort som kontakt i och med att jag undviker onödiga konflikter och argumentationer. Gillar ju inte människor som tjatar mycket eller som inte förstår att jag värdesätter mitt jobb och min gymhobby samt att jag behöver mycket egentid. Jag vill gärna ha tid för att skriva och just nu finner jag ingen tid alls till det. Sen vill jag heller inte umgås med personer jag inte har något gemensamt med. Ska satsa på mig själv nu och finna ro. Har inte jätte mycket tid för sociala aktiviteter nu när jag umgås med snubben mycket <3

Var på Schpongle i helgen och det var riktigt härligt. Dansade i 7 timmar och hade bra upplevelser 😉 Vill gärna gå på stamp igen den 2 juli nästa gång i Gbg om jag nu lyckas övertala snubben eller hittar nån annan att gå med mig. Nån som gillar stamp????? Skulle nog säkert kunna gå själv i värsta fall för jag dansar bara ändå och kliver in i mig själv mest men skulle kännas lite ovant ändå att gå till ett ställe själv 😀

 

811713424_13293

Maj 30 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer