26 

Självfokuserad

1

Har mått hur bra som helst denna veckan och bättre lär det bli i helgen då jag träffar min goa älskare och sen ska jag till technostate med en tjejkompis. Har haft mycket flow i träningen och jag har sovit bra. Sömnen är väldigt viktigt. Tur att min insomnia period är över. Har haft stor nytta av att stänga av saker. Blir utbränd annars. Det är därför jag stänger av ljudet och sånt på min mobil för jag måste fokusera på det jag gör. Allting måste ge mig nåt annars är jag inte intresserad av det. Blir lycklig när jag känner att jag lyckas med nåt och därför har jag inte en massa tid över att vara social.

Kommer inom kort även erbjuda cam på min sanna.nordicfinest.com

Om ni ser mig på technostate på lördag är det bara att säga hej :) kul med folk som känner igen en och då vill jag bli igenkänd 😀

20160526_113721

Dagens träningsselfie :)

 

Maj 26 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer