23 

Inre energi…

1

Nu finns det en ny video ute på min sida Sanna.nordicfinest.com

Denna veckan ska jag fokusera på bra inre positiv energi. Det är så mycket som kommer fram ibland att man måste prioritera om lite och ändra synsätt. Är helt slut efter helgen för det var mycket som kom fram, hoppas jag får tillbaka mina krafter inför nästa helg 😀

Kommer till Gbg på onsdag. Ska shoppa i stan med en killkompis. Behöver mer smink, skor och kläder m.m. Han är bara där över dagen och behövde nån att umgås med 😛

Har en inspelning i slutet på juni med Samson så måste hitta nån bra vårdcentral så jag kan testa mig, den förra vårdcentralen tog typ 800 kr i betalt för testerna vilket min producent givetvis betalade men det tycker jag är onödigt, det har aldrig kostat pengar för mig tidigare när jag varit på vårdcentralen för att testa mig.

Mitt liv är verkligen sjukt mycket bättre nu än för 1 år sedan och helt annorlunda. Nu är jag liksom väldigt fri, fri från mitt ex och allt, mår så bra. Vill verkligen behålla min frihet och stabilitetskänsla. Vill bli av med stress och att jag lättare kan hantera yttre påfrestningar, jobbar en hel del på det nu.

 

Dagens facial med smink.image

 

Maj 23 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer