10 

Måste varva ner mer…

1

Det är som om jag bulkar utan att planera för det. Växer som fan.

20160510_122415

20160510_143050Lider ju av insomnia. Skulle lätt fått den diagnosen om jag gick till en läkare men istället ska jag försöka bota det själv. Jag mediterar bara i perioder. Jag har lätt för att gå upp i varv och inte slappna av. Dags för ändring nu. Jag ska neråt. Jag vill känna tyngden i kroppen och lätthet i själen. Med insomnia känner jag mig som en levande zombie och det är inte livsglädje. Sen har jag aldrig gillat att sova själv heller så det bidrar också. Ibland är jag rädd på nätterna också om jag kommer se skumma saker. Har ju vaknat upp och skrikit ett antal gånger. Ska försöka sova nu. Har varvat ner lite. Får se om jag kommer uppleva nåt under spöktimmarna 2 till 3 på natten.

Sen är jag i en intressekonflikter mellan min kropp och spiritualismen och jobb och vänner. Jag vill ju allt så då blir jag stressadistället. Får se vad som händer, jag väntar på tecken från det högre hur jag ska bryta mitt levnadsmönster och börja göra nåt nytt. Jag vill ständigt förändras. Känns som jag ska vara en annan person. Ser igenom mycket och jag egentligen vill jag nog bara ta en resväska och ge mig ut på en andlig upptäcksfärd. Orkar inte vara blind eller omedveten. Vill inte leva i en falsk illusionistisk värld.

 

 

Maj 10 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer