09 

Livet kretsar kring dig själv!

Om du inte ser till dina egna behov kommer du drabbas av en inre tomhet, att du inte är en själ, du är en robot. gjorde mina naglar lila idag, tog två timmar så jag hade god tid att observera mina tankar. Jag funderar väldigt ofta om lycka och livets mening, är lite besatt av det faktiskt. Tänkte mycket på att man ska göra det som ger en energi och ta bort det som tar energi och att det är du själv som är i Mitten av cirkeln, sen får man prioritera det som är viktigast för en som ger lycka och mening.

Jag ser även ett problem med sociala medier, det gör så att vi tappar närvaron i livet och närvaron i oss själva. Folk tappar bort sig själva, de fokuserar så mycket på andra människor istället. Bara för att man får ett sms behöver det inte betyda att man måste svara. Sociala medier ger stress helt enkelt, människor stressar varandra det är därför jag stänger av omvärlden ofta för jag orkar inte med hetsen eller det själlösa.

Har en person som betyder väldigt mycket för mig, för mig så är han typ min kille men vi har en odefinierad relation, alltså har vi definierat den som odefinierad :) det är viktigt för mig att jag känner mig älskad och trygg ! där är enda stället jag kan chilla och slappna av,går så mycket upp i varv annars. Sen gillar jag ju inte killar som är för påflugna så han är bra för han ger mig mycket tid för egentid.

Btw, nu funkar min jobbtfn som den ska. Ring eller sms:aa för bokning av träff. Jag finns även på telegram. 0762323440 är numret. Om jag inte svarar skicka sms. Vill gärna att man bokar några dagar framåt så jag kan planerat in mina gympass :) byter aldrig ut mina gympass men kan köra olika tider

20160509_132352

 

Maj 09 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer