24 

Skaffat gymkort på SATS!

3

Nu har jag bytt gym från Nordic Wellness till SATS, ett litet mer lyxigare gym som passar mig mycket bättre. Man blir bättre bemött, omklädningsrummen är fräschare och gymmen är luftigare +det är bättre och artigare folk överlag där.

Har avklarat min universitetskurs i träningspsykologi nu och i oktober kommer jag utbilda mig till licensierad massageterapeut, men får se om jag kommer arbeta inom det, av nån konstig anledning har jag inte fått ett enda jobb som jag utbildat mig till så det går bara att vara sin egen liksom :). Jag är väldigt självständig, gillar INTE när någon säger åt mig vad jag ska göra.

På söndag blir det porrinspelning med Johan Vilde och på torsdag-söndag nästa vecka reser jag till Köpenhamn för att knulla minst fyra kukar med Elvira Friis som producent. Hon kommer även fixa tredagars gymkort till mig där på ett gym :).

På SATS-toan

2015-06-23 13.01.10

 

Mina nya bröst :).

2015-06-22 16.28.42

 

Glad och porrig gymtjej

2015-06-20 19.33.36

 

 

 

Jun 24 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer