29 

Är stabil igen!

1

Har varit ganska stressad och aktiv på senaste tiden men nu har jag äntligen hittat tillbaka till mig själv igen! Har varit noga med att meditera mycket varje dag så nu kan jag inte vara utan min meditation, har även varit noga med att stänga av stressande moment. Känner att jag är i kontakt med min spirituella energi och den sprider sig utåt mer och mer nu så jag fortsätter läsa mina spirituella böcker och gör mina energiövningar, känns hemskt när jag inte har den grundande energin och jag inte har någon kontakt med solar plexus och hjärtchaktat så nu kan de övre chakrorna öppnas upp mer! Allt är ju energi. Varje gång jag mediterar känner jag en svag fläkt komma så det är jätte skönt att energierna är med mig.

Skulle ju åkt upp till Stockholm i helgen men istället kommer jag ta det chill, känner att jag behöver gå nedåt istället för uppåt, hehe 😉

längtar jätte mycket till Technostate i Stockholm den 28 maj, kommer bli så kul att dansa till Schpongle mfl.

 

Musklerna växer btw, här är en flexibla efter dagens armpass!

image

Apr 29 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer