27 

Stockholmsresa inställd….

3

Jag hade tänkt åka till Stockholm under Valborg och festa men jag känner mig för tok för stressad för att åka dit, jag har inte ens hunnit ikapp mig själv! Ska försöka varva ner under helgen så jag inte blir helt sönderstressad 😛 Sparar mig till Schpongle den 28 maj istället :)

I sommar blir det nog mycket jobb, brukar ha högsäsong då. Jag vill gärna tillfredsställa alla för då känner jag mig nöjd också men det är svårt att hinna med alla, önskar jag kunde klyva mig själv på två ibland 😉 nu ska jag försöka somna, är inne i en väldigt aktiv period med insomnia så bara det och negativa tankar är ett tecken på att jag borde umgås med mig själv och koppla av, försöker få balans…..men jag är ju ingen medelmåttlig person direkt, jag gör saker på ett ganska överdrivet sätt så jag driver mig själv till vansinne ibland. Vill typ göra allt och har många bollar i luften men borde fokusera på mindre saker, det är därför jag krymper mitt sociala liv väldigt mycket. Lathet är det värsta jag vet så det är därförjag försöker hålla mig aktiv hela tiden, har ingen tv och ser aldrig på tv, det är ett tecken på lathet enligt mig.

image

 

 

 

Apr 27 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer