27 

Mycket missförstånd…

1

Jävlar var folk missförstår mig…speciellt i min senaste videoblogg, jag ser inte alls ner på personer som är tjocka, jag klagar ju till och med över mitt eget fett liksom! Jag vill bara motivera och inspirera dem att blicka inåt och förändra deras kroppar för det tror jag dom egentligen vill men de hittar ingen motivation. Om man blir äcklad av sitt eget beteende så självklart vill man förändra det.

Sen är jag väldigt komplex av mig så ingen vet vem jag egentligen är. I perioder är jag lite känslosam och labil men det är priset jag får ta när jag är så känslosam och känner mycket vilket gör att jag behöver mycket egentid för att kunna hålla mig stabil och detta har även medfört att jag fått stort intresse för självhjälp, andlig och personlig utveckling. Normala, vardagliga personer kommer inte nå mitt inre så lätt, det krävs en komplex och intellektuell person för att förstå mig och det är ofta såna personer jag dras till och vill umgås med för det finns mer att upptäcka då.

 

image

Apr 27 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer