25 

Dagens form, det går framåt!

1

Det går helt klart framåt med formen nu när jag kommit igång igen så nu är jag tillbaka med hårdträningen igen! Kan eventuellt vara ledig 1 eller 2 dagar på helgen för att vara social men annars är det jobb och gym som är på min schema som fasta rutiner. Får nog börja ta med mig min frukost till gymmet för blir så jäkla hungrig efteråt, känns som jag bor på gymmet, går alltid med en träningsväska när jag får ut, gymmet är typ anledningen till att jag går ut övrhuvudtaget 😛

Ska fixa mina ögonfransar idag så kör cardio i stan innan, måste hitta en annan skog att köra i för jag blir typ stalkad när jag är ute och kör cardio så kan nästan inte göra det förutom de dagar då jag inte har tid att köra till gymmet. Vill inte höra att jag inte är motiveras till träning och sånt, det verkar gäl som att jag är det? Jag vill bara trappa upp den ännu mer och trappa ner på maten. Märker att min form ändras men jag ser inte så mycket resultat på vågen, bara i spegeln.

 

imageimage

 

Frukosten packad att ha efter min morgoncardio som egentligen är eftermiddagscardio 😛

 

Apr 25 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer