24 

Mitt mål är att bli Sveriges bästa porrhora!

Jag behöver satsa ännu mer på min porrkarriär och mitt yrke som porrhora för att jag ska känna mig nöjd över mig själv. Jag har då inte tid för större utsvävningar. Jag kommer satsa ännu mer på mitt utseende. Detta kommer dock drabba mitt sociala liv väldigt mycket, kommer inte ha så mycket tid över för dejting och att vara social.

Jag blir väldigt trött och utarbetad i perioder pga. Mycket träning och jobb så jag behöver stänga av allt för att hinna med.

Varför är det så svårt att boka mig? Jag är väldigt noga med träning och kost så träffar med mig måste hålla sig inom mina rutiner, oftast går det bäst mellan kl 16-20 och då brukar jag oftast vara online för camshower också. Vill inte bli arg eller utbränd så boka gärna en dag innan minst.

Varför låter jag osocial och trött i tfn? Det kan bero på att jag är hungrig eller för att jag precis har gymmet hårt, alltså det livet tar på krafterna och det gör också att jag undviker att träffa kompisar och sånt, jag har helt enkelt inte energi för det! Det som är viktigt för mig är träning, kost och jobb, sedan kommer resten. Hoppas ni förstår mig….har grymt höga krav på mig själv och blir aldrig nöjd. Jag har komplex över min kropp, tampas alltid med att jag tycker jag är för tjock så experimenterar en del med kost. Känns som kroppen svarar bra på vegankosten, ska tänka ut hur jag kan göra kosten ännu mer extrem så jag slipper känna sötsug och sånt….bakar mitt bröd själv, lagar alltid hemlagat, har mängder av Kikärter och sånt att blötlägga. Har ätit en hel del linser nu och Kikärter fast i burk. Jag är en hel del i köket med andra ord. Mat ska vara så naturlig som möjligt, funderar även på att göra min egen sojamjölk och sånt också. Gillar hellre att baka bakverk än att köpa färdigt för då är det inga kemikalier i. Har till och med gjort min egna glass 😻

Är intresserad av att fasta men undrar om jag skulle klara av du en dag då jag tränar, skulle ju bli helsnurrig 😛 jag vill i alla fall bli av med gifter och slaggprodukter i kroppen på nåt sätt.

Har haft en del huvudvärk och varit trött nu när jag äter mer veganskt och tränar mer, märker att jag behöver äta oftare men blir mätt snabbare så det är väl bra.

Mycket om kosten detta!image

Sen är jag inte så besatt av stora muskler, är mer inne på att vara slimmad, tight, fast röv och sånt, magmuskler förstås. Jag vill ha både bra kondition och god styrka även som vegan, ska visa att det går!

I veckan har jag kört fem cardiopass och fyra styrkepass men jag borde ha kört förr styrkepass så får bli bättre nästa vecka!

 

 

 

 

Apr 24 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer