23 

Vad ska jag bry mig om egentligen?

2

Jag har endast ett liv så jag följer flödet, flödet tar mig dit jag vill. Jag bryr mig inte om relationsstatus, inte rutiner, ingenting. Jag vägleds av kosmos, låter otroligt flummigt men så är det, får se vart jag tar vägen. Allting är rätt just nu och det som kommer sen är rätt då. Jag är fortfarande singel, har aldrig varit singel så här länge 😛 alla förbindelser jag har nu är endast tillfälliga. Jag tror inte jag ska bry mig om det mer. Jag bryr mig om mig själv, mina jobb,min kropp och min själ, och även mina vänner förstås. Om någon vill ha mig så får den visa mig det annars kommer jag inte att fatta. Jag bryr mig bara om att leva, jag lever för kickar, jag måste ha kickar av nåt slag varje dag. Normala människor är inget för mig, jag börjar förstå nu varför jag alltid har känt ett utanförskap, jag identifierar mig inte med normen. Jag vet nu vad som intresserar mig och vad jag blir uttråkad av. Jag måste få känna att jag lever. Allt ska vara intensivt, sex, träning m.m. Jag blir uttråkad annars, jag känner typ ingenting om det inte är intensivt. Ligger och lyssnar på Asura med tända ljus så fick värsta inspirationen till att skriva så här innan läggdags.

 

image

Apr 23 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer