20 

I huvudet på en porrskådis

8

Jag är nog inte som alla andra porrskådisar. Jag är ovanligt introvert, kännande och tänkande. Männen står ju faktisk på kö och på rad och det är kul så länge de bara tittar och får känna mot betalning. Privat känns det nästan som jag blöder inombords och vet ingenting om hur jag vill ha det, jag är så yrkesskadad att jag inte kan knulla runt och hjärta längtar efter kärlek som inte finns. Inom mig flyr jag in mot dimmorna där endast mina mål ska uppfyllas. Mitt perspektiv är smalt och får jag inte det jag vill ha så kan det va. Känslan att vilja släppa kontrollen är enorm men vill inte spåra ur totalt. Jag bestämmer helt över mig själv och njuter av all uppmärksamhet jag får. Jag vill förföra och förgöra, krossa hjärtan och gå över lik för att få det jag vill ha. Jag är självständig, stark och krossar alla murar. Jag hatar normer och kontrollerande män. Aldrig mer säger jag när jag blickar bakåt, ni män ska inte få styra mig.

Jag är en hora, en slampa, en kontrollerande bitch. Jag är den du inte kan hantera, din sanna kärlek och din mörkaste mardröm, din slavinna du inte kan tämja. Jag är ett hungrigt monster som inte kan få nog. Har jag fått smaka på bytet vill jag bara ha mer och mer tills jag får avsmak. Jag är en gudinna som bestämmer, allt sker enligt mina villkor.

Vill du kontrollera mig kommer jag krossa dig och spotta dig i ansiktet. Jag kräver att man inte ifrågasätter någonting jag gör. Jag är en extrem individualist utan spärrar. Elden inom mig får inte bryta loss, hejda mig och jag är din.

 

 

 

Jun 20 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer