28 

Vad många män saknar…

Många män saknar mentala och intellektuella egenskaper. Män med vältränade kroppar har oftast inget innehåll så de måste skicka bild på deras kroppar för deras intellekt finns ju inte 😛 Finns väl många tjejer som faller för det men det funkar bara ett tag, blir inte så utvecklande i längden. Vet inte hur jag kunnat bli så missförstådd, typ ingen vet vem jag egentligen är, lite kul…..många vill umgås men jag vill ha vettiga grunder för att kunna ta av min privata tid till en annan person, pengar funkar alltid och om man inte har det att erbjuda får man jobba extra hårt med att locka, något speciellt liksom, någonting! Även om jag älskar plastikoperationer och förbättra mitt utseende betyder det inte att jag är helt tom inuti, liksom vem är jag? Det här är mina nattliga tankar…folk verkar fan glömma att vi trots allt är energier med skal utanpå och med en massa påfyllnadslager på skalen som andra människor har skapat. Så det är bara att plocka bort lager efter lager och se vem som finns där.

Får ta mer av mitt new age flum en annan dag, ska lyssna på lite hemisync innan jag lägger mig.

 

Feb 28 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer