26 

Hemma ikväll!

6

Varit två hektiska dagar i Danmark, somnade tidigt igår, var så himla trött! Blev nog utarbetad…jag knullar som ett PRO med strapon, nästan så jag funderar över ett könsbyte, gillar ju att bygga extremt mycket så fattas bara en kuk. Lite synd bara att knappt några killar tål när man knullar dem i röven, bara tjejer som tål att bli knullade. Spelade in 7 scener så den första kommer väl ut om ett par månader…hade grymt kul i alla fall.

Ikväll blir det ben och rövpass som vanligt, kör det varannan dag nu för jag vill ha en rund röv! Har tänkt lite på hur fan man förbereder sig inför en fitnesstävling, jag vet ju ingenting, fixar man kroppen först, sen ett team och sen poseringsteknik eller vad? Tycker det verkar jävligt krångligt i alla fall 😛

Är så jävla kåt nu men sparar kåtheten till en person som ska få den, träffar bara en gratis, hinnerimage inte med fler och tycker det är oschysst att träffa fler samtidigt, svårt att få djupa relationer med flera så bättre man fokuserar sin uppmärksamhet på en person så man kan ge 100 % närhet.

 

Feb 26 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer