23 

Köpenhamn nu!

2

Är i härliga, frigjorda och liberala Köpenhamn nu. Chillar på hotellrummet, ska lägga mig om nån timma. Ställer klockan på 8 så man får käka en god hotellfrukost, trist bara att man är ensam :/ skulle vara kul att äta frukost med någon…

image

 

Kommer hem till Trollhättan fredag kväll igen…alltså jag i den lilla småstaden, jag försöker typ göra allt för att inte bli igenkänd men jag blir igenkänd ändå….det är kul att vara en c-kändis eller vad man nu ska kalla sig men ibland vill man typ vara ifred….har till imageoch med börjat med hemkörning av mat för jag vill helst inte att någon ska se när jag går och handlar. Jag är inte så himla social av mig, är tvärtom, gillat bara att umgås med några få. Lever ut mig i mina filmer men privat är jag mer privat av mig liksom…alla blir typ chockade när de umgås med mig 😛 har en mycket mer djupare och känslomässig personlighet privat men gillar även att skämta om allt också.

Kommer bli mycket tjejsex och trekanter i mina scener och även en del footjob-scener. Ska ta lite foton från mitt porrsmink och mina porrkläder så ni kan få se och följa mig på min resa. Många modeller slutar efter några års porrjobb men jag bara fortsätter, porr är det bästa som har hänt mitt liv. Privat är jag blyg mot de jag inte känner så det är skönt och kul för mig att kunna vara mindre blyg i mer extrema situationer som att ha sex framför kameran, det är nåt inte så många pallar, jag älskar det! Jag är fan så yrkesskadad att det är lättare för mig att ha sex framför kameran än utan den 😛

 

 

 

Feb 23 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer