21 

Träning, livet, connection

2

Har bara vilat och lyssnat på trancemusik hela dagen idag, lite bakfull från gårdagens vinintag m.m….träffade en jätte skön kille igår och vi connectade på flera plan, jag kunde känna energierna mellan oss när vi bara skrev till varandra, då är energierna bra och positiva så jag känner mig jätte lycklig att jag träffat han, vi har samma intressen (ej gym men andra intressen) och musiksmak och våra personligheter matchar varandra.image image imageJag har extremt svårt att träffa likasinnade människor. För mig är det superviktigt att den jag träffar har en liberal syn på allt, blir svårt att umgås med mig annars 😛 Jag blir uttråkad av Svenssonmänniskor, vill känna saker och ha kickar hela tiden.

Måste be om ursäkt till de som vill att jag ska logga in för camshower på Skype. Jag har tränat extremt mycket så min energinivå har inte varit den bästa. Många människor tjatar och skriver så då tycker jag det är skönt att bara stänga av och kunna ha ett liv utanför jobb och gym, kunna umgås med själar jag connectar med osv.

Nån skrev att Arnold tränade sex timmar om dagen så jag har en del att jobba på nu. Medelvägen och vara medelmåttlig är inget för mig! Jag vill känna extrema känslor!

Jobbigt när man får en jävla massa blickar  från folk på gymmet, jag tränar inte som alla andra, känner att jag är lite mer hardcore liksom, jobbigt när till och med personalen glor på en på gymmet så får köra tröja över brösten så dom inte glor så mycket, de har nog inte sett en sån tjej med så stora bröst på gymmet 😛 brukar ju oftast köra urringat.

 

 

Feb 21 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer