13 

Hemmafilmer…

4

Kommer göra filmer för min egen hemsida här framöver som man kan köpa men innan dess kan ni klicka in på Sanna.nordicfinest.com och ta del av min härliga kropp….

Man kan även köpa camshower av mig via Skype. Jag heter sannarough@hotmail.se och har profilbilden där jag har en fläta och ett finger i munnen, en show är på max 15 min och kostar från 400 kr, finns en del fejkprofiler så försäkra er om att det är mig ni snackar om, jag kan visa ansiktet innan betalning. Respektera att jag inte alltid är inne på Skype dygnet runt.

Jag finns även tillgänglig som escort i västra götalandsregionen, Göteborg, Trollhättan, Ale etc, kan även resa längre om man bokar en helnatt på 12000 kr och betalar för resan. Maila mig på sannarough@hotmail.se messa eller ring på 0762323440 respektera att jag inte alltid kan svara i telefon eller svara på sms, mail är bäst. Eftersom jag har en väldigt aktiv vardag med träningspass och många män att ta hand om så vill jag gärna ha bra framförhållning när det gäller träffar.

Hoppas vi ses!

Feb 13 av Sanna Rough

Stängt för kommentarer.

    Senaste kommentarer